Hudpleie

Dermalogica er lidenskapelig opptatt av hud.

Din hud er unik, og kommer du til oss får du en personlig tilpasset hudpleierutine basert på din livsstil og hudens stadig skiftende behov. Våre produkter er utviklet av eksperter og hudterapeuter som forstår huden bedre enn noen andre. Det sikrer deg de beste resultatene.

Dermalogica ble etablert i 1986 av The International Dermal Institute, og satte en ny standard for kvalitet i hudpleiebransjen. I dag er Dermalogica nummer 1 i verden på profesjonell hudpleie, og er også hudterapeutenes førstevalg på egen hud. Det finnes over 100.000 Dermalogica-sertifiserte hudterapeuter over hele verden, og en av de jobber her. La oss hjelpe deg med å ta de riktige valgene for din hud.

Prisliste
Dermalogica ProPowerPeel 60 min 1 275,-
Dermalogica ProPowerPeel 30 min 950,-
Prep Me Line 60 min 1 560,-
Dermalogica Face Mapping® 380,-
Dermalogica ProSkin 60 min 1050,-
Dermalogica ProSkin 30 min 590,-
Øyemaske pads ekstra i behandling 175,-

Dermalogica Face Mapping

Face Mapping er vår profesjonelle hudanalyse, hvor vi avdekker hva huden din trenger. Vi viser deg veien til en sunn og glødende hud, og gir deg en personlig Skin Fitness Plan med skreddersydde produktanbefalinger.
5-10 minutter | 380,- / gratis ved produktkjøp

Dermalogica ProSkin 30

En effektiv og målrettet 30-minutters behandling som gir raske resultater. Vi fokuserer på det huden trenger mest akkurat nå, og tilpasser behandlingen din hud.
30 minutter | 590,-

Dermalogica ProSkin 60

En skreddersydd og avslappende 60-minutters opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov, samtidig som stressnivået senker seg. Resultatet er din beste hud noensinne.
60 minutter | 890,-

Dermalogica Pro Power Peel 30

30-minutters kjemisk peeling som gir glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapeuten velger kombinasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå.
30minutter | 950,-

Dermalogica Pro Power Peel 60

Høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling. Denne avanserte behandlingen på 60 minutter kombinerer kjemisk peeling med dyptvirkende behandling og massasje, samt avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne.

60 minutter | 1275,-

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før timeavtale. Ubenyttet time faktureres med 50% av totalbeløpet.