Tricopigmentering

Tatovering av hodebunn

Av årsaker som arv, alopecia, sykdom eller medisiner så kan enkelte oppleve å bli hårløse for en periode eller at det også blir varig. Dette kan være svært tøft å oppleve og noen ønsker å gjøre noe med dette. Vi er svært glade for at vi kan tilby behandlingen til Scalp Aesthetic som er ledende på markedet for denne type behandling.

Denne type behandling illuderer fylde i et tynt hår der man ser hodebunnen, man kan fylle i farge på nakne/bare flekker i hodebunnen og gjøre de mindre synlige, usynliggjøre arr, tatovere hele hodet der menn barberer av seg alt hår pga. av måne/høye viker. Det lages små prikker som gir en flott skygge og inntrykk av at det er en tett manke som er klippet helt ned. Til og med på nært hold har man problemer med å skille mellom en ekte hårfollikkel og en tatovert. Det kreves vanligvis tre til fire behandlinger før ønsket resultat. 

Vi har eksamen og blitt sertifisert som en av Scalp Aesthetic sitt internasjonale team.

Marianne jobber også – og har fagbrev, som frisør. Hun liker å jobbe med mennesker, og i tillegg elsker hun å jobbe med form og farge. Hun er kreative og sier aldri nei til utfordringer. Vi har sett det mange ganger hvor vanskelig det kan være for en person å oppleve hårtap og Marianne valgte en karriere som scalp tekniker fordi hun ønsket å hjelpe kvinner og menn med å overvinne byrden noen opplever ved hårtap.

Fra 3000,-

Med forbehold om prisendringer.

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før timeavtale. Ubenyttet time faktureres med 50% av totalbeløpet.

Vanlige spørsmål og svar

 Horfor kan jeg ikke bli ferdig etter 1 behandling?

Vi behandler hele området hver gang, men dybden og tettheten må opparbeides over flere behandlinger, da blekket/prikkene må ligge stabilt i huden for å ikke flyte sammen til dotter. Så det å la huden gro godt mellom hver behandling er veldig viktig. Det bør gå minimum 3-4 uker mellom hver behandling.

Hva koster det?

Det koster fra 3000,- Du kan få en ca.pris på din behandling ved å sende oss bilder av front, side, isse og nakke. Husk at disse bildene må være tydelige. (Vi ser på tettheten av ditt eget hår hvis du har det, og hudtype) Send bilder til post@makeupdesign.no og få en vurdering.

Hvor holdbar er behandlingen?

Her er det flere faktorer som spiller inn og holdbarheten er veldig individuell. Det er ikke dødt lerret vi stikker i, og blekket blir lagt veldig overfladisk for å gi et mest mulig naturlig uttrykk. Blekket blekes raskere i en ung hud enn i en voksen/eldre hud. Celledelingen går tregere med årene. Hudtype påvirker helt klart – er det fet eller tørr hud? Man kan ha flere forskjellige soner på et hode, feks. fet hud i nakken og rundt ørene og tørr eller normal hud resten. Fet hudtype gjør det vanskeligere å få blekket til å sitte i tillegg til at fargen kan lysne litt mere over tid. Da kreves det noen ganger flere behandlinger før man er i mål. Har man tørr eller normal hudtype så sitter ofte behandlingen bedre, men det gis ingen garantier da det er individuelle forskjeller innen for de forskjellige hudtypene også. Når man har blitt vant til sin nye look så hender det at man ønsker en touch up etter et år, for å øke intensiteten litt mere, men mest vanlig er det å vente flere år før man tar en touch up (5-10 år) 

Hva skjer når jeg får grått hår?

Mange lurer på hvordan dette blir når man blir gråhåret i feks kransen rundt om man har blitt behandlet på topp og isse. Om du er, eller hvis du blir grå, og har godt med eget hår enkelte steder så vil det beste resultatet være om du barberer hodet med maskin, eller høvel, og får tricopigmentering over hele hodet.

Jeg som er blond eller rødhåret, kan jeg gjøre denne behandlingen?

Her vil vi helt klart anbefale deg det samme som vi anbefaler gråhårede personer; barbere hodet med maskin, eller høvel, og få tricopigmentering over hele hodet. Det blir ikke naturlig å behandle deler av hodet og ha naturlig hår synlig da fargeforskjellen blir for stor. Blekket vi bruker fra Scalp Aesthetics er veldig stabilt i fargen og blir ikke blått, grått eller grønt over tid. Det har en nøytral ask farge tone. Det finnes ikke et stabilt varmt pigment ennå på markedet som kan brukes til Scalp. Det kan forandre seg veldig over kort tid og derfor bruker vi ikke dette i våre behandlinger.

Har du andre spørsmål så kontakt oss gjerne på post@makeupdesign.no