Plasma Pen Kurs

Vi holder kurs i Plasma Pen/fibroblast behandlinger. Både Basic kurs og spesialist kurs.

Dette er en sterkt voksende hudforbedrings behandling som er et supert tilbud til dine kunder i klinikken. Plasma/fibroblast pennen ioniserer gasspartikler i luften mellom penne spiss og hudoverflaten. Diatomisk molekylært nitrogen omdannes til Plasma energi, (liten varmestråle). Dette forårsaker et kontrollert mikrotraume i hudens epiderme lag,(Stratum corneum/hornlaget). Det er ingen blødning eller åpne sår. Huden fordamper og trekker seg sammen. Resultatet er synlig umiddelbart, og det vil fortsette å forbedres i 3-6 mnd etter behandling. Behandlingspunktet er mildt til moderat rødt umiddelbart etter behandling, og det utvikles en liten sårskorpe som blir sittende i 5-7 dager etter behandling.

Plasma Pen/fibroblast behandling kan brukes til reduksjon av fine linjer og rynker, pigmentflekker, aldersflekker, vorter, reduksjon av arr, strekkmerker og oppstramming av løs hud. Varigheten av oppnådd resultat påvirkes av aldringsprosessen i tillegg til livsstilen vår.

Du må ha erfaring fra å jobbe med hud fra før, enten du er sykepleier, hudpleier eller en erfaren linergist.

Det 21.århundret fortsetter utviklingen av revolusjonerende teknologier. Flere av de blir brukt i Skjønnhetsindustrien. Følg utviklingen, våg å prøve noe nytt – og bli en del av en spennende fremtid! Velkommen på kurs!

På Basis kurs vil du motta et Kit som inneholder:

1 Trådløs Plasma pen, 1 after care serum, 25 tynne nåler, 25 tykke nåler, 1 T-shirt, Skin expert hefte, Manual og Diplom