Microneedling

Hva er microneedling?

En penn med små nåler som føres over huden, her lager vi små mikrokanaler i huden, som stimulerer til reparasjon og ny cellevekst i huden. Resultatet blir økt produksjon av kollagen og elastin. Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere er Dermapen mer skånsomt og mindre smertefullt.

Behandlingen og resultatene

Behandlingen tar ca. 1,5 time. Før selve behandlingen så renses og desinfiseres huden som skal needles. Der det er behov bruker vi bedøvelse. Huden vil være litt rød to til fire dager etter behandlingen. Resultatene vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 6-10 uker etter behandlingen. Hudens overflate vil, pga nydannelsen av kollagen , øke i tykkelse og elastisitet samt redusere fine linjer, pigmentflekker, strekkmerker, rynker og arr. Behandlinger er også fin på de med Rosacea, tørr hud og store porer. For best resultat anbefaler vi 4 behandlinger utført med ca 4-6 ukers mellomrom.

Prisliste
Lett behandling kun ansikt, 30 min 1.600,-
Kun ansikt, 60 min 2.300,-
Ansikt og hals, 90 min 2.800,-
Ønsker du syre i tillegg (ekstra) 500,-
Avsluttende maske til slutt (ekstra). Anbefales! 400,-

For andre områder på kroppen (arr, strekkmerker eller cellulitter) ta kontakt for pris 

Pakkepris: kjøper du en pakke på fire behandlinger, som skal benyttes i en periode på 6 mnd, så får du 1000,- i avslag. Trykk her for å se bilder.