Plasma pen

Hva er det?

Fibroblastpennen ioniserer gasspartikler i luften mellom pennespiss og hudoverflaten.  Diatomisk molekylært nitrogen omdannes til plasma energi (liten varme stråle) Dette forårsaker et kontrollert mikrotraume i hudens epidermale lag, (topplag). Det er ingen blødning eller åpne sår. Huden fordamper og trekker seg sammen. Resultat er synlig umiddelbart. Det vil fortsette å forbedres i over 3 mnd etter behandling. Fibroblast brukes til fjerning av fine linjer, pigmentflekker, aldersflekker, vorter, glatting av rynker, reduksjon av arr, strekkmerker og oppstramming av slapp løs hud.

Hva kan jeg forvente rett etter behandling?

Behandlingsendepunktet blir mildt til moderat rødt i tillegg til en liten sårskorpe i 5-7 dager etter behandling. Sårskorpene blir brune og hevelse kan forekomme, spesielt ved behandling av partier rundt øynene.

Jeg anbefaler mine klienter å ta en uke fri i forbindelse med denne behandlingen. Man har ikke lyst til å vise seg offentlig 😉

Området skal holdes rent og tørt.

Dagen etter kan man dusje/vaske, men vær forsiktig med sårskorpene de må ikke bløtes opp eller skrapes av, de må få fred til å gro og løsne av seg selv. Klapp forsiktig området tørt med et rent håndkle.

Dag 3-4 begynner eventuell hevelse å trekke seg tilbake og huden kan klø veldig. Det gror, ikke fall for fristelsen til å klø på skorpene!

Når sårskorpene slipper så er gjerne den nye huden under rød. Nå kan du begynne med en nøytral og rik fuktighetskrem. Huden trenger masse fukt og pleie. Men når sårskorpene er borte kan dekkende makeup legges over hvis området er rødt.

Det kan være rødlig fra 1 uke til 6mnd etter behandling. Dette er forskjellig fra person til person.

Hva med sol?

Området som skal behandles skal ikke være i solen de siste ukene før behandling, og må ikke utsettes for sol de første 6 mnd etter behandling. (Helst 1 år). Dette er veldig viktig. Utsettes området for sol så kan du utvikle varige pigmentforandringer (mørke flekker).

Pigmenteringer kan oppstå uansett hvis man har vært litt for glad i solen og får lett farge. Dette er forbigående og vil lysne av seg selv over tid. Du kan bruke en lett makeup til å dekke hvis ønskelig. Faktor 50 må benyttes hver dag.

Hva med trening?

Du må ta det helt rolig og avstå fra trening til minimum ett døgn etter at all hevelse er borte. Ca dag 5 eller 6.

Passer denne behandlingen for meg?

Det gjøres individuell vurdering på hver enkelt. Dette fungerer ikke for alle typer hud.

Du må ha en lys hudtype fitzpatrick 1-3, for å ikke ende med mørke permanente pigmentflekker.

Det fungerer utmerket på tynn overskudds hud som kan «krympes» eller jevnes litt.

Prisliste
Hals + kjevelinje 6000,-
Panne 3.500,-
Øvre øyelokk 3.500,-
Nedre øyelokk 3.500,-
Kråketær + øvre øyelokk 5000,-
Kråketær + nedre øyelokk 5000,-
Kråketær + øvre og nedre øyelokk 6.500,-
Øvre og nedre øyelokk 5.500,-
Overleppe 3.000,-
Overleppe + Hake 5000,-
Kinn 5500,-
Kinn + overleppe og hake (skjegg) 7000,-
Kjevelinje 4000,-
Hender 4.600,-
Aldersflekker (opptil 20stk.) 2.000,-

Se bilder av Plasma pen