Bryn

Med pigmenterte øyenbryn legges det vekt på å fremheve, understreke / eventuelt forsiktig justere ditt naturlige uttrykk. Det brukes derfor ulike teknikker med skyggelegging samt hårpåtegning med 3D-effekt. Noen teknikker vil fremstå som veldig kraftige/sminket, men andre vil oppfattes som kun en skygge og veldig naturlig.

Kanskje du ønsker et «visuelt løft»? Det er mange måter å gjøre dette på! Perfekt for deg som:

  • delvis eller helt mangler bryn
  • ønsker mer synlige bryn
  • mangler hår p.g.a. skade
  • har asymmetriske bryn
  • reagerer på kosmetikk  

Jeg tegner opp en mal etter dine ønsker før selve tatoveringen, jeg gir råd, men du bestemmer! 
Det er smertefritt! Det blir benyttet bedøvelse ved alle behandlinger.

Etterbehandling av bryn:

Beskytt brynene mot sol. Hold ansiktet i skyggen. Bruk feks. en caps, solhatt og store solbriller ute i solen. Ikke smør solfaktor på området før sårskorpen har løsnet. Etter det kan du smøre solfaktor 50 over området og droppe capsen hvis du er ute i solen.

Unngå trening/svetting de 4 første dagene da dette kan påvirke resultatet. Porene i huden slipper ut salt svette som «spiser» på fargen og gjør resultatet blassere.

Når man stikker hull på huden så er det altid en risiko for infeksjoner. Området skal holdes tørt og rent. Man skal vaske/dusje, men ikke skrubb eller bløt opp sårskorpen, klapp det tørt med en gang etter vask. Hold området beskyttet mot renseprodukter og kremer. Etter 3-4 dager kan du smøre et tynt lag Skin Jelly, (som du får av meg), over sårskorpen til den løsner av seg selv. Ikke klø eller skrap på sårskorpen da det kan føre til at du mister flekker med pigment og gir et ujevnt resultat.

Bilder av bryn