Lepper

En uttrykksfull munn har til alle tider vært forbundet med ungdom og skjønnhet og er et viktig skjønnhetsideal. Konturene viskes mer ut med årene og en utfylling av leppefargen vil derfor ofte gi en visuelt forstørret munn. Ved å justere ørlite på kantene kan man enkelt forandre en «sur» munn til en «søt» munn. Permanent leppelinje vil dessuten forhindre eventuell leppestift i å “blø” ut på huden rundt leppene og dermed også hindre at linjer rundt leppene fremheves. 

Smertefritt? JA! Bedøvelse blir brukt før og også underveis i behandlingen hvis det er nødvendig.

Perfekt for deg som:

  • ønsker en forsterket leppekontur
  • har ujevne lepper p.g.a. rynker eller skader
  • har smale lepper og vil ha de forstørret
  • har fargeløse lepper
  • vil rette opp skjeve lepper
  • reagerer på kosmetikk

Jeg tegner opp en mal etter dine ønsker før selve tatoveringen, jeg gir råd, men du bestemmer!

Prisliste
Refill på lepper pr.gang 2 650,-
Kontur definering av lepper. 6 100,-
Tatovering Highlight rundt lepper pr.gang. 1 000,-
Tatovering Leppe, full farge. 6 700,-

Etterbehandling av lepper

Beskytt leppene mot sol. Hold ansiktet i skyggen. Ikke smør solfaktor på området før sårskorpen har løsnet. Etter det må du smøre solfaktor 30 på leppene hvis du er ute i solen. Huden er tynn første uker etter behandling og vi ønsker ikke pigmenteringer eller andre solskader i leppen.

Unngå trening/svetting de 4 første dagene da dette kan påvirke resultatet. Porene i huden slipper ut salt svette som «spiser» på fargen og gjør resultatet blassere.

Du får med en pakke Skin Jelly som du bruker helt til sårskorpen løsner av seg selv. Smør etter behov. Ikke klø eller skrap på sårskorpen da det kan føre til at du mister flekker med pigment og gir et ujevnt resultat.

Når man stikker hull på huden så er det altid en risiko for infeksjoner. Området skal holdes tørt og rent. Man skal vaske/dusje, men ikke skrubb eller bløt opp sårskorpen, klapp det tørt med en gang etter vask. Hold området beskyttet mot renseprodukter og kremer.

Med en gang sårskorpen slipper på leppene, (3-5 dager), så ligger det nye hudceller over pigmentet i huden – noe som gjør resultatet litt blast. Dette vil forsvinne etter 2- 3uker, og fargen vil bli klarere igjen.

Herpes

Hvis du har hatt herpes utbrudd, (forkjølelsessår), på leppene før, så kan pmu på lepper trigge et utbrudd. Utbruddet kan oppstå dag 1 til opptil en uke etter behandling. Hvis du er utsatt så kan du ta med deg en ny, og uåpnet, herpes salve, (kjøpes på apoteket), så starter vi forebygging mot utbrudd rett etter behandling. Noen leger skriver også ut resept på tabletter mot utbrudd hvis man spør fastlegen sin. Dette må ordnes på egenhånd.

Et herpes utbrudd kan rive med seg en del pigment og lage et ujevnt resultat. Det er ingen reklamasjon hvis dette skjer, men jeg bistår deg med råd rundt forebygging slik at dette ikke skal skje.

Bilder av lepper