Face Mapping® hudanalyse

Face Mapping® er vår profesjonelle hudanalyse, hvor vi avdekker hva huden din trenger. Vi viser deg veien til en sunn og glødende hud, og gir deg en personlig Skin Fitness Plan med skreddersydde produktanbefalinger.

10 minutter | gratis ved produktkjøp.

 

FaceFit Dermalogica

FaceFit er en rask og effektiv behandling som er ideell som en oppfriskning i en travel hverdag. Perfekt før en spesiell anledning, eller hvis huden din trenger ekstra pleie og glød.

10 minutter | 350,-

 

Dermalogica ProSkin30

En skreddersydd og målrettet behandling som gir resultater raskt og effektivt. Vi fokuserer på det huden trenger mest, og tilpasser behandlingen slik at du får optimale resultater.

30 minutter | 500,-

 

Dermalogica ProSkin60

En skreddersydd og sensorisk opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Det ideelle valget for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste hud noensinne.

60 minutter | 800,-

 

 

 

Dermalogica er lidenskapelig opptatt av hud.

Din hud er unik, og kommer du til oss får du en personlig tilpasset hudpleierutine basert på din livsstil og hudens stadig skiftende behov. Våre produkter er utviklet av eksperter og hudterapeuter som forstår huden bedre enn noen andre. Det sikrer deg de beste resultatene.

 

Dermalogica ble etablert i 1986 av The International Dermal Institute, og satte en ny standard for kvalitet i hudpleiebransjen. I dag er Dermalogica nummer 1 i verden på profesjonell hudpleie, og er også hudterapeutenes førstevalg på egen hud.

 

Det finnes over 100.000 Dermalogica-sertifiserte hudterapeuter over hele verden, og en av de jobber her. La oss hjelpe deg med å ta de riktige valgene for din hud.

 

Velkommen til din beste hud noensinne.

 

Me Line prep                                         60 min      kr. 700,-

En meget effektig behandling for hyperpigmentering som forbereder og behandler huden, slik at den restituerer seg raskere for å gi optimale resultater. Denne behandlinger er også avhening av en produktpakke som du bruker hjemme.     

 

Dermapen / microneedling                          60-90min                    Ansikt 2000,-   med hals 2500,-

Effektiv behandling mot akne, rynker, porer, arr, strekkmerker og generell hudfornyelse.

Les mer om microneedling i hovedmenyen.

30min lett kun på ansikt 1500,-

60min kun ansikt 2000,-

90min ansikt og hals 2500,-

   

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før timeavtale. Ubenyttet time faktureres med 50% av totalbeløpet.